Skip to main content

Testimonials

Bij Alphabet vervullen we de specifieke behoeften van onze klanten. Onze maatwerkoplossingen zijn ontwikkeld om hun zakelijke doelstellingen te ondersteunen. Een nauwe samenwerking met klanten en een innovatieve, proactieve aanpak zijn de belangrijkste succesfactoren van ons (internationaal) fleetmanagement. De klant staat altijd centraal, zo ook op deze pagina. Hieronder staan enkele klantverhalen uitgelicht.

Wim Bakker - wagenparkbeheerder Asito
Wim Bakker - wagenparkbeheerder Asito

Case Study Asito

Asito is als onderdeel van de ADG dienstengroep één van de grootste schoonmaakbedrijven van Nederland. Met 10.000 vakmensen verzorgt Asito facilitaire dienstverlening bij duizenden organisaties.

Niet alleen stimuleren we onze medewerkers om milieubewuster te rijden, maar wij krijgen als werkgever een beter inzicht in de kosten die onze medewerkers maken.

 

Behoefte
Asito wil, als partner van de Klimaatcoalitie, haar CO2-uitstoot reduceren om uiteindelijk op nul uit te komen.

Oplossing
Asito heeft voor ruim 400 van haar medewerkers een contract afgesloten met Alphabet voor het invoeren van het mobiliteitsbudget, genaamd AlphaFlex. Door het invoeren van het mobiliteitsbudget worden medewerkers gestimuleerd hun CO2-uitstoot tot een minimum te beperken, terwijl Asito beter grip krijgt op de vervoerskosten. Er wordt een win-win situatie gecreëerd waarbij medewerkers meeprofiteren van zuinig rijgedrag.

 

Frank Trienen – RIFF
Frank Trienen – RIFF

Case Study RIFF

Klantinfo
Riff (voorheen Tribal Internet Marketing) is het langst bestaande internet marketing bureau van Nederland. Als marktleider op het gebied van search en conversie-optimalisatie helpen zij ruim 500 klanten hun online doelstellingen te behalen. Leergierig, kritisch en met passie werken 75 specialisten dagelijks in kleine, multidisciplinaire teams aan en voor de mooiste cases. Ook het detacheren van specialisten op tijdelijke projecten (capaciteit, kennis) is een mogelijkheid van Riff.

Behoefte
Riff wenst een efficiëntere inzet van het wagenpark, zodat kosten worden gedrukt en het milieu minder wordt belast. Daarnaast moet mobiliteit een extra benefit worden voor de medewerkers en bijdragen aan de uitstraling van de organisatie.

Oplossing
Riff werd erg enthousiast over de state-of-the-art technologie van AlphaCity. Een slimme, flexibele mobiliteitsoplossing. Het online reserveringssysteem is gebruiksvriendelijk; de medewerkers hebben toegang tot de auto met een persoonlijk pasje. Sleutelregistratie en administratieve handelingen zijn hiermee komen te vervallen, want het gehele proces is geautomatiseerd. Dat men 24/7 kan rekenen op support, geeft een extra veilig gevoel. Een hele mooie bijkomstigheid is dat het autodeelsysteem ervoor zorgt dat er met minder auto’s dezelfde vervoerscapaciteit behaald kan worden. Dit houdt de kosten laag en verlaagt de CO2 uitstoot. Riff maakt met AlphaCity het delen van een representatieve auto op zowel zakelijk als privé gebied mogelijk (zonder fiscale bijtelling). Ideaal voor de medewerkers die geen auto bezitten of soms een tweede auto nodig hebben. Riff scoort gemiddeld een dikke 8,2 op medewerkerstevredenheid en zelfs een unieke 9,8 op de vraag ‘Riff is een leuk bedrijf om voor te werken’. Een hippe Mini draagt daar voor young professionals zeker aan bij.

Jumbo Supermarkten

Voor Jumbo.com Home Delivery heeft Alphabet een groot aantal praktische en representatieve bedrijfswagens verzorgd. Advies en maatwerk stonden hierbij centraal.

Testimonial ASSA ABLOY

ASSA ABLOY Entrance Systems is 's werelds meest uitgebreide leverancier van automatische deuren met kantoren in meer dan 70 landen. Alphabet is preferred supplier van ASSA ABLOY en beheert hun vloten in vier Europese markten door middel van operational lease.